Kategorie:
Czas przygotowania:
do 10 minut
Źródło:
Internet
Składniki:
- makaron ryżowy
- kalafior
- pieczarki marynowane
- seler marynowany
- puszka kukurydzy
- puszka fasoli
- 1 cebula
- 1 ząbek czosnku
- ser żółty
- majonez
Sposób przygotowania:
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Kalafior podzielić na drobne różyczki i zblanszować chwilę we wrzątku. Odcedzić i zostawić do wystudzenia.
Pieczarki pokroić w plastry. Seler, kukurydzę i fasolkę odcedzić na sitku. Cebulę pokroić w kostkę, a ser żółty zetrzeć na tarce.
Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać majonez i dokładnie wymieszać. Podawać po dokładnym schłodzeniu sałatki, co pozwoli na swobodne wymieszanie się smakom i aromatom.
Smacznego!